ASH Studio

Hallo, ik ben Sophie, interieurarchitecte

Zaakvoerder van Ash Studio & verliefd op mijn werk.

Een oude, afgeleefde woning een nieuw invulling geven met een open, praktische indeling, nieuwe materialen en technieken. Daar word ik helemaal wild van. Of een nieuwbouwconcept een rijke invulling geven die de kaalheid wegneemt en jouw persoonlijkheid toevoegt, daar ga ik helemaal voor.

Ik heb een sterke bouwkundige achtergrond door mijn studies & ruim 10 jaar werkervaring. Dit vertaalt zich in een analytisch inzicht in je project, waar haalbaarheid en budget een grote rol bij spelen. Verder school ik mezelf constant bij, van praktijklessen tussen beroepsprofessionals tot in de avondschool voor lichtstudies. Alles wat interessant én relevant is om jou te kunnen ondersteunen in de uitwerking van je project.

Small talk

Wij -Wannes, ik & onze kindjes Oskar & Eleonora- wonen in Bornem & zijn momenteel bezig met ons eigen bouwproject, een straat verder. Spannend!

Verder ben ik heel gedreven in mijn werk & in het ondernemen. Ik hoú van koude koffie, ga af en toe een rondje lopen & zou liefst elke dag in het zwart gekleed gaan. De kernwaarden in mijn leven zijn vertrouwen & transparantie, iets wat ik ook graag doortrek in mijn werk.

Op instagram @ashstudio.be deel ik vaak stories over ons dagelijks leven & verschillende projecten, dus neem daar ook zeker eens een kijkje om mij beter te leren kennen!

Follow me