ASH Studio

B2B

Business-to-Business

Ben je als bedrijfsleider op zoek naar een team dat je interieur naar een hoger niveau kan tillen? Een team vol creativiteit, technische knowhow, enthousiasme, materiaalkennis & die het concept van je bedrijf helemaal kan vertalen naar een esthetisch geheel, waar comfort en client experience helemaal centraal staan?

Bij B2B projecten werken wij in teamverband, waarbij we jullie als bedrijf volledig kunnen ontzorgen in het project. Wij kennen het belang van korte deadlines & budgetteringen, open communicatie en efficiëntie.

Wij ontwerpen bij retail & kantoren van uit een ander perspectief dan bij particuliere woningen. Akoestiek, klimatisatie, ventilatie, verlichting, ergonomische vereisten, wettelijke richtlijnen, brandveiligheid, badgesystemen,… zijn maar enkele parameters waar wij bij deze projecten rekening mee houden. Wij zijn een technisch sterk, maar toch zeer creatief team die de uitdaging graag aangaat om alles tot een esthetisch geheel te gieten die naadloos aansluit bij uw waarden en bedrijfsvisie.

Door de uitvoering in goede banen te leiden met aannemers uit ons netwerk, kunnen wij garanderen dat de doorlooptijd zo kort mogelijk wordt gehouden terwijl de kwaliteit scherp blijft.

Heeft u interesse om uw (ver)bouwproject ons toe te vertrouwen? We plannen heel graag een vrijblijvend gesprek in om over jouw project te brainstormen.