MY GOAL

Ik maak voor jou een zorgeloos en good-to-go droomontwerp voor je interieur

Herkenbaar?

Je Pintrestbord staat bomvol beelden in dezelfde stijl, en toch slaag je er niet in om voor jezelf een samenhangend ontwerp te maken.

Je weet niet wat je waar moet kopen of hoeveel het zou kosten.

Je verlangt naar een coherent, creatief en duurzaam ontwerp maar ziet zelf de bomen door het bos niet meer. Er is gewoon zóveel keuze!

Elk weekend verspil je kostbare ‘verbouwtijd’ in showrooms, niet goed wetende wat je zoekt. Je hebt al veel verschillende offertes, maar hoe kies je daartussen? Gaat alles wel samenpassen zoals je het in je hoofd hebt?

Je loodgieter vraagt waar hij de aansluiting voor de kraan moet voorzien in je keuken, maar je hebt nog geen plan van de keuken. De elektricien vraagt waar de lichtpunten en stopcontacten moeten komen, maar je weet nog niet eens waar de zetel zal staan. HELLPPP!

& hoe ik je kan helpen?

Interieurarchitectuur is de invulling van architectuur. Het gaat hand in hand en you can’t have one without the other.

Ik zoek een creatieve oplossingen voor je interieurproblemen, in de juiste prijscategorie en met de juiste materialen. Ik stel mijn oplossingen aan je voor in een 3D/2D ontwerp, met toelichting en advies. Het enige dat jij moet doen, is knopen doorhakken. Final result? Exact wat je wil, on your budget.

Bij een interieurontwerp teken ik de aangegeven ruimtes uit in 3D. Op basis van realistische 3D beelden, kan je verschillende materialen en indelingen met elkaar vergelijken. Door die visualisatie kan je in een voorbereidend stadium cruciale knopen doorhakken. Niet alleen bespaar je jezelf enorm veel tijd uit door het niet allemaal zelf te moeten uitpluizen, je bespaart jezelf ook nog eens van umpulsieve en dure miskopen door alles op voorhand al te bepalen.

Wat kost zo’n interieurontwerp?

Interieurontwerp is niet gewoon het uitkiezen van meubels en kleuren. It goes way beyond. Het begint al bij het bouwkundig ontwerp van je renovatie, en vloeit via de inrichting en materiaalkeuzes door tot in de kleinste details, de interieurstyling. Uiteraard hebben niet al mijn klanten dat hele proces nodig, vandaar ik ook altijd graag even je project bekijk om een gepaste offerte te maken voor jou. Stuur gerust een mailtje met wat info over je project naar hello@ash-studio.be, en ik bekijk het graag even samen met je hoe ik je juist kan helpen. Don’t worry, won’t bite 🙂

Wat is het proces?

1// Intake

Als je akkoord bent met de offerte, plannen we een intakegesprek in. Hierbij gaan we dieper in op praktische zaken, details, budgettering, welke meubels je wil hergebruiken, speciale wensen,…

2// Ontwerpfase

Dit is een hele spannende fase voor jou, want met al jullie plannen, inspiratiebeelden, dromen, wensen trek ik me even terug in mijn creatief hoekje. Als er vragen opduiken, stel ik je ze ongetwijfeld. Op de afgesproken deadline stuur ik je mijn eerste ontwerp digitaal op, voorzien van uitgebreide toelichting en advies.

3// Feedbackmomentjes

Tijdens de feedbackmomentjes, bespreken we het ontwerp. Ik licht het ontwerp extra toe, geef advies en aan de hand van jouw feedback, maak ik aanpassingen in de ontwerpen. Dit kunnen meerdere feedbackmomentjes worden, als er meerdere aanpassingen nodig blijken. Dit zit altijd vervat in de prijs, dus no worries. Ik ga door tot je echt 100% tevreden bent!

4// Finaal ontwerp

Als je het ontwerp goedkeurt, maak ik de finale presentatie op. Dit houdt in dat ik alle gekozen opties ook toevoeg, zoals de renders, wish list, eventuele maatwerktekeningen, offerte-aanvragen,… Met dit finaal ontwerp ben je volledig gewapend om actie te ondernemen!

Wat krijg ik als resultaat?

Niet alleen heb je nu een duidelijk beeld waar je naartoe werkt, maar heb je ook geen voer tot discussies meer tijdens de uitvoering ervan. Tijdens het ontwerpproces heb je namelijk verschillende indelingen en materialen tegen elkaar kunnen afwegen, dus nu is het enkel nog kwestie om het ontwerp te ‘copy-pasten’.

Concreet ontvang je van mijn de finale presentatie van je project, uitgewerkt met 2D plan, 2D aanzichten, 3D beelden, aangevuld met de nodige adviesnota’s en wish lists (ik som àlles op wat je op de beelden ziet, waar je het kan kopen én hoeveel het kost), aangevuld door eventuele maatwerkoffertes. Klaar voor uitvoering, of om te overhandigen aan je aannemer.

Wil je graag eens een voorbeeldproject bekijken van mij? Stuur dan gerust een mailtje met een korte toelichting naar hello@ash-studio.be en dan kijk ik welk project interessant is voor jou om te bekijken.

Let’s take it to the next level

Laaiend enthousiast over je ontwerp en de samenwerking?

All set met je ontwerp. Nu is het tijd om het effectief uit te (laten) voeren. Maar hoe begin je daar nu weer in godsnaam aan? Hoe vind je de juiste contacten? Hoe moet je de offertes opvragen? Hoe leid je je project in goede banen?

Ook hier kan ik je ondersteunen. We doen het, sámen.