ASH Studio

Molenbeek L+W

Laura & Wout zijn een jong koppel die een prachtig herenhuis gerenoveerd hebben in Molenbeek. Enkel de zolder, dat was door de rare indeling en halfopen verdieping met veel hoogteverschil een groot vraagteken hoe ze dat moesten gaan aanpakken.

In het ontwerp heb ik de laagste kamer, waar je binnenkomt, als bureauruimte ontworpen. De voorliefde voor vintage meubilair werd hier doorgetrokken, en als eye-catcher komt er een trap op maat, die ook dienst doet als bureaukast. Door de trap volledig uit te tekenen met maten erbij, was het heel makkelijk voor Laura & Wout om hier offertes voor op te vragen bij schrijnwerkers in de buurt.

Het bovenste gedeelte is de slaapkamer, met een stuk badkamer achter. De halfhoge wand met glaswerk in houten kader zorgt ervoor dat de ruimte 1 geheel blijft.

Client

L+W Molenbeek

Project Date

November 2020