ASH Studio

My goal

Every great design starts with listening to your story

Herkenbaar

Interieurarchitectuur is de invulling van architectuur. Het gaat hand in hand en you can’t have one without the other.

& hoe ik je kan helpen?

Ik zoek een creatieve oplossingen voor je interieurproblemen, in de juiste prijscategorie en met de juiste materialen. Ik stel mijn oplossingen aan je voor in een 3D/2D ontwerp, met toelichting en advies. Het enige dat jij moet doen, is knopen doorhakken. Final result? Exact wat je wil, on your budget.

Bij een interieurontwerp teken ik de aangegeven ruimtes uit in 3D. Op basis van realistische 3D beelden, kan je verschillende materialen en indelingen met elkaar vergelijken. Door die visualisatie kan je in een voorbereidend stadium cruciale knopen doorhakken. Niet alleen bespaar je jezelf enorm veel tijd uit door het niet allemaal zelf te moeten uitpluizen, je bespaart jezelf ook nog eens van umpulsieve en dure miskopen door alles op voorhand al te bepalen.

Wat kost zo’n interieurontwerp?

Interieurontwerp is niet gewoon het uitkiezen van meubels en kleuren. It goes way beyond. Het begint al bij het bouwkundig ontwerp van je project, en vloeit via de inrichting, technieken en materiaalkeuzes door tot in de kleinste details, de interieurstyling. Uiteraard hebben niet al mijn klanten dat hele proces nodig, vandaar ik ook altijd graag even je project bekijk om een gepaste offerte te maken voor jou. Stuur gerust een vrijblijvend mailtje met wat info over je project naar hello@ash-studio.be, en ik bekijk het graag even samen met je hoe ik je juist kan helpen.

Hoe verloopt de ontwerpfase?

1// Intake

Bij deze fase luister ik vooral veel naar jou & je verhalen. Ik wil je leren kennen en begrijpen, om een ontwerp te maken dat naadloos bij je past. Bij dit intakegesprek brainstormen we over je project. Ik tast een paar ideetjes af, stel een heleboel vragen, we bekijken jullie inspiratiebeelden maar bespreken ook een aantal praktische zaken, zoals de budgetten, de timing, de (bestaande) technieken,…

2// Verschillende ontwerpen

Na het intakegesprek werk ik een eerste ontwerp uit, dat we uitgebreid bespreken. Een eerste ontwerp heeft altijd nog wel wat bijsturing nodig, vandaar ik altijd drie ontwerpen voorzie, waarbij het derde ontwerp finaal is. Tussen de ontwerpen door geef ik advies in materiaalkeuzes en deel ik je mijn visie over het ontwerp en hoe dat past binnen de werking van je gezin. Ik ben niet bang om de traditionele indelingen achterwege te laten als ik ervan overtuigd ben dat dat beter werkt voor jullie.

3// Finaal ontwerp

Het derde ontwerp is het finale ontwerp. Dit ontwerp teken ik technisch uit, samen met de maatwerktekeningen en de verlichtingsplannen. Ik voorzie ook een meubelselectie, armaturenlijst, kleuradvies en stalen waar mogelijk. Met deze presentatie ben je bereid om zelfzeker actie te ondernemen voor je project!

Wat krijg ik als resultaat?

Niet alleen heb je nu een duidelijk beeld waar je naartoe werkt, maar heb je ook geen voer tot discussies meer tijdens de uitvoering ervan. Tijdens het ontwerpproces heb je namelijk verschillende indelingen en materialen tegen elkaar kunnen afwegen, dus nu is het enkel nog kwestie om het ontwerp te ‘copy-pasten’.

Concreet ontvang je van mijn de finale presentatie van je project, uitgewerkt met 2D plan, 2D aanzichten, 3D beelden, aangevuld met de nodige adviesnota’s en wish lists (ik som àlles op wat je op de beelden ziet, waar je het kan kopen én hoeveel het kost), aangevuld door eventuele maatwerkoffertes. Klaar voor uitvoering, of om te overhandigen aan je aannemer.

Wil je graag eens een voorbeeldproject bekijken van mij? Stuur dan gerust een mailtje met een korte toelichting naar hello@ash-studio.be en dan kijk ik welk project interessant is voor jou om te bekijken. Voor interieur ontwerp ben ik actief over heel Vlaanderen

Let's take it to the next level

Laaiend enthousiast over je ontwerp en de samenwerking?

All set met je ontwerp. Nu is het tijd om het effectief uit te (laten) voeren. Maar hoe begin je daar nu weer in godsnaam aan? Hoe vind je de juiste contacten? Hoe moet je de offertes opvragen? Hoe leid je je project in goede banen?

Ook hier kan ik je ondersteunen. We doen het, sámen.