Berchem C+J

C+J kochten een prachtige herenwoning in Berchem, waar ze begin volgend jaar graag willen intrekken. Hoewel er al enorm veel charme in de woning aanwezig is door authentieke elementen, wilden ze toch graag een masterbedroom maken van de eerste verdieping.

Maar hoe ga je om met die smalle, lange ruimtes en enorm hoge (bijna 4m!) plafonds?

De master bedroom bestaat uit drie verschillende ruimtes, die ik visueel verbonden heb door horizontale elementen (zwevende legplanken). De ruimtes worden gerespecteerd maar er is wel samenhang gecreeërd door in elke ruimte met dezelfde materialen te werken. De focus lag hier vooral op de badkamer, aangezien het geen evidente ruimte was met het aanwezige raam en de plafond van 4m. De douche wordt hier dan ook extra ruim voorzien en met een opstap, zodat er geen breekwerk hoeft te gebeuren.

Het was een beetje puzzelen en op een bepaald moment hebben we de badkamer en dressing van plaats gewisseld, maar door samenwerking zijn we tot dit optimaal resultaat gekomen!

Prev ProjectOostakker A+A
Next ProjectOostmalle J+B