Holiday forever

Wonen met permanente vakantiesfeer? I got you. Deze totaalverbouwing is ontworpen in samenwerking met architect Charlotte Pïeters, waarbij we elkaar perfect aanvullen.

Er worden constructieve details subtiel verwerkt in het interieur, zoals stalen poutrels en houten balken die opgeschuurd zullen worden. Zelfs bestaande betonbalken worden gezandstraald voor dat architecturaal toetsje.

Vakantiegevoel en een connectie met de natuur. Dat was mijn opdracht. Ik denk dan meteen aan lichte houttinten, rotan, wol, wit- en beigetinten in combinatie met de structurele beton- en staalelementen.

Mits enkele aanpassingen, was het ontwerp er van de eerste versie boenk op. Het project gaat in 2022 onder leiding van architect Charlotte Pieters in uitvoering.

Client
Project Date
Tags
Prev ProjectBohohome
Next ProjectCaro’s room