Laakdal J+S

Wat een genot was dit project. J+S zijn een jong, ambitieus koppel die mij midden in hun totaalrenovatie contacteerden. Ze konden niet kiezen en zaten volledig vast, terwijl er dringend knopen moesten worden doorgehakt.

Er was een plan van de architect, maar over de invulling en afwerking hadden ze nog zoveel vraagtekens. Ik ging aan de slag met hun volledig gelijkvloers. Via hun Pintrestbord kon ik al snel uitmaken waarom het zo moeilijk was om keuzes te maken: S zijn stijl was nogal retro/vintage, terwijl J haar stijl heel minimalistisch/duurzaam is.

Door trial en error kon ik een ontwerp doorsturen waar ze beiden 100% achter stonden, met een perfecte balans tussen hun 2 stijlen.

Met enkele feedbackmomentjes hebben we het ontwerp gefinetuned. Dit gebeurde telkens ’s avonds, online. Ik, die mijn scherm deelde en zo alles kon overlopen, en zij die met een glasje wijn voor hun verbouwcaravan hun feedback konden geven en vragen stellen.

Een heel leuk detail trouwens in dit project: Bij de window seat in de keuken en bij het bankje aan de eettafel, werd telkens een bergruimte voorzien dat toegankelijk was door het openklappen van de zitruimte. Dat was een idee van J & S zelf, inspired by hun caravan.

Ik hou ervan als er een knipoog van de verbouwverhalen in het interieurontwerp geïntegreerd wordt en dit is een uitstekend, romatisch voorbeeld.

Client
Project Date
Tags
Prev ProjectGierle L+M
Next ProjectMolenbeek L+W