Oostmalle J+B

J en B contacteerden mij terwijl de ruwbouw van hun nieuwbouwvilla al gestart was. Het is de tweede keer dat ze bouwen, dus het moest gewoon de perfectie benaderen.

De indeling van de badkamer lag al vast, maar ze wilden graag advies over het materiaalgebruik, de verlichting, zonwering en meubelstukken. Tijdens het intakegesprek was het duidelijk dat we hier echt voor een luxueuze en duurzame uitstraling zouden gaan.

Vandaar de keuze voor de naadloze vloerbekleding, die doorloopt in de douche en op de wanden. Aan de grote wand waar de wastafels zouden komen, heb ik gewerkt met enerzijds diepte en anderzijds reflectie om de ruimte nog eens optisch te vergroten. De diepte creeëren we door het halfhoge voorzetwandje en de zwevende hangkast.

Mits een paar kleine praktische aanpassingen, was dit ontwerp meteen de nagel op de kop! Aangezien B zelf de uitvoerende aannemer is, heb ik alle nodige informatie aangeleverd om alles te kunnen uitvoeren zoals voorzien in het ontwerp.

Client
Project Date
Tags
Prev ProjectBerchem C+J
Next ProjectGierle L+M