Bornem T+E

Een prachtige totaalrenovatie in Bornem, maar ook hier struggles met de inrichting. Thomas & Eef hadden zoveel aan hun hoofd; Elk een full-time job, 2 kleine kindjes, én volledig zelf renoveren. Tijd om na te denken over de concrete inrichting was er niet, dus mocht ik hen hierbij bijstaan.

De kinderslaapkamers zijn een spiegelbeeld van elkaar. Aan de lange wand word het werkblad van de burelen volledig doorgetrokken, met onderkasten onder. Dit zorgt voor een visuele verbinding, door de gemeenschappelijke badkamer heen. De bedjes -bestaand meubilair die ze graag wilden houden- zijn geïntegreerd met en speelse nis in een kastenwand. Per kamer is ook een gezellig leeshoekje voorzien.

Ook dit project werd voorzien van een volledige ‘shopping list’. Hierdoor kunnen ze gewoon online alles bestellen wat ze nodig hebben, zonder nog eerst tientallen winkels en toonzalen af te lopen. Win-Win!

Client
Project Date
Tags
Share
Prev ProjectMoodboard X
Next ProjectWerchter AVD – Zolder